Vakantie.be

Vakantie.be – op reis vertrekken met een korting!

Vakantie.be is dé startpagina voor zowat iedereen die een vakantie plant. De website is een heel gebruiksvriendelijk hulpmiddel voor als je op reis wilt gaan. Alle last minutes, kortingen en promoties van bijna 100 verschillende touroperators zijn hier verzameld.

Als je dus je met een extraatje op reis wil vertrekken, dan is een bezoek aan Vakantie.be een must (klik hiervoor op onderstaande banner). Door het vergelijken van de promoties en last minutes kan je al snel enkele euro’s besparen.

Vakantie.be is zelf geen touroperator of reisbureau maar combineert het aanbod van heel wat aanbieders in België zoals Sunweb, Neckermann, Ardennes Etape, Hotespecials, Vacansoleil, Landal, Sunjets, Centerparks en Sunparks binnen één enkele website. Je hoeft dus geen amalgaan van reiswebsites te doorkruisen, maar je vindt alles meteen terug op één website. Zo bespaar je heel wat tijd, moeite en geld. Want je vindt er ook heel wat aanbiedingen en promoties terug waardoor je met korting je volgende reis tegemoet kan gaan.

Op vakantie.be kan je bepalen wat voor vakantie je zoekt: zomer-, winter-, auto- of kampeervakantie, citytrips, last minutes, het is allemaal mogelijk. Onze eigen ervaringen van het gebruik van deze site zijn alvast zeer positief te noemen. Zo kan je eenvoudig op de wereldkaart een land naar keuze aanklikken en alle reizen, bestemmingen naar het land worden netjes opgesomd. Bovendien krijg je nog een pak extra informatie mee over het land. Maar vooral het feit dat je heel makkelijk en overzichtelijk verschillende vakanties, hotels en touroperators met elkaar kan vergelijken, maakt van deze website een echte aanrader.

Tot slot is het zeker de moeite om je in te schrijven op het E-magazine van Vakantie.be. Je krijgt dan als eerste nieuwe en interessante aanbiedingen in je mailbox.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>