E5 Mode

E5 Mode – bekijk online de folder

E5 Mode, met zijn 71 winkelpunten in België een icoon in het modelandschap, heeft ook een webshop online gebracht. Deze Online Shop biedt zowel voor dames als heren trendy kledingstukken. Daarnaast geeft E5 Mode je ook een aantal leuke en handige cadeautips.

Natuurlijk ben je zonder een “good old” folder niets. Daarom hebben ze op de website een elektronisch folder gezet die je kan lezen en doorbladeren net als een echte. De folder vind je makkelijk door hieronder op de banner te klikken en dan onderaan de website van E5 Mode op “Onze foldercollectie” te klikken. De folder opent zich daarna automatisch in een nieuw venster.

Het leuke en handige aan deze folder is dat wanneer je iets leuk ziet, het meteen kan bestellen door er op te klikken. Vind je bijvoorbeeld het witte jurkje mooi? Eenvoudigweg aanklikken en dit wordt automatisch toegevoegd aan je winkelwagentje. Makkelijker kan niet, toch?

Bovendien biedt de online shop van mooie garanties. Ik som ze hieronder op:

  • laat je pakket versturen op een adres naar keuze
  • een waaier aan manieren om veilig te betalen
  • gratis verzending wanneer je bestelling hoger is dan 50€
  • 14 dagen bedenktijd
  • een gratis retourzending.

Online een bestelling plaatsen bij E5 Mode is dus makkelijk, betrouwbaar en kan je doen aan de hand van de online folder!

One thought on “E5 Mode

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>