Hotels.com

Hotels.com

‘Wake up happy’. De slogan van Hotels.com zegt alles. Bij hotels.com staat de klant centraal en dat viel ook ons op bij het doorlezen van enkele doorsnee ervaringen van gebruikers: betrouwbaar, kwaliteitsvol, een correcte prijs, een gigantisch aanbod en een service die er is waneer men het nodig heeft.

De troeven van hotels.com zijn niet gering: De website van hotels.com stelt wereldwijd maar liefst meer dan 120.000 hotels beschikbaar, biedt de garantie dat het voor ieders budget een overeenkomstig hotel beschikbaar kan stellen en is 7 dagen op 7 telefonisch bereikbaar. Daar komt nog eens bij dat als er een promotie loopt bij hotels.com, die in bovenstaande banner wordt geafficheerd.

Indien u van een promotie wenst gebruik te maken, volstaat het de kortingscode of coupon code in te voeren bij het boeken van uw hotel.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>