Seafrance

Seafrance

De ferries van Seafrance kenmerken zich als zeer stijlvol en gedistingeerd, dat merkt men al wanneer men op de website van Seafrance terecht komt. Seafrance legt zich louter toe op de route Calais Dover. Reservatie is mogelijk via de website van Seafrance, waar u meteen ook online alle geldende uurregelingen kan raadplegen.

Indien u er aan denkt om met de wagen naar Engeland te gaan, is de ferrie natuurlijk het aangewezen vervoermiddel. Zowel voor een daguitstap, een kort verblijf als langdurig verblijf kan u zich bij Seafrance beroepen op het vervoer dat u het best past.

Indien er een korting of discount code actief is, dan vindt u die terug in de banner bovenaan op deze pagina. Kijk ook zeker op de website van Seafrance onder de rubriek aanbiedingen, waar u zowel aanbiedingen terugvindt voor de ferry, boetiek als het restaurant. De schepen zijn immers voorzien van bar en restaurant, een boetiek en een aparte kinderruimte om ook de reis voor kinderen aangenaam te maken.

Tot slot vindt men op de website van Seafrance ook leuke tips terug voor een bezoek aan Engeland, alsook enkele praktische punten waarop men dient te letten.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>