Sunweb

Sunweb

Het leidt weinig verwondering dat de website van Sunweb genomineerd was op de BeCommerce Awards als één van de beste websites voor reizen in België. Sunweb werkt zonder tussenpersonen en slaagt er daardoor in om een voordeligere prijs aan te bieden.

Uit ervaringen van gebruikers bleek vooral dat de website van Sunweb zeer gebruiksvriendelijk was, Sunweb als reisorganisator zeer betrouwbaar en er een correcte prijs/kwaliteit verhouding wordt aangeboden door Sunweb. Zowel voor autovakanties, zonvakanties of skivakanties kan men al vanaf een relatief klein bedrag op prijs. U vindt alle mogelijke reizen terug op de Sunweb website en kan meteen ook online reserveren. Zo hoeft u geen vrijaf te nemen om langs te gaan bij een reisbureau, maar doet u gewoon alles van bij u thuis.

Wil u op reis gaan met een korting? Kijk dan via onderstaande banner of er een actiecode vermeld wordt op de landingspagina en schrijf u ook in op de nieuwsbrief van Sunweb. Zo blijft u op de hoogte per mail van de laatste promoties.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>